Informacja o zakończeniu rekrutacji do projektu „TWÓRCZA INTEGRACJA – działania na rzecz aktywizacji i integracji społecznej” | Stowarzyszenie Miłośników Wsi Ropa

Informujemy, że w dniu 15 maja br. zakończyła się rekrutacja do projektu „TWÓRCZA INTEGRACJA – działania na rzecz aktywizacji i integracji społecznej”. Do projektu zgodnie z założeniami do udziału w projekcie zapisało się 60 seniorów powyżej 60 roku życia oraz 20 osób młodych. Projekt cieczy się dużym zainteresowaniem co spowodowało konieczność zapisów na listy rezerwowe części zainteresowanych udziałem w projekcie. Uczestnicy mieszkają na terenie gminy Ropa, w tym miejscowości Ropa, Klimkówka i Łosie, na terenie Gminy Grybów i miejscowości Kąclowa i Grybów oraz Gminy Gorlice z miejscowości Szymbark i Ropica Polska. Już wkrótce rozpocznie się realizacja działań projektowych, zajęć, warsztatów i wyjazdów. Uczestników projektu serdecznie zapraszamy do zaglądania na stronę internetową, gdzie będziemy zamieszczać aktualne grafiki z zajęciami.